Termeni și Condiții

Termenii de utilizare ai site-ului “avocat-montenegro.ro” sunt aplicabili pentru toți utilizatorii. Accesul și folosirea site-ului presupun acordul implicit al utilizatorului cu privire la respectarea acestor Termeni. 


INFORMAȚII GENERALE


“avocat-montenegro.ro” este proprietatea Cabinetului de Avocat “MONTENEGRO CRISTINA”

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


Politica de Confidențialitate explică modalitatea în care “avocat-montenegro.ro” folosește datele personale furnizate de utilizatori. Prin date personale se înțeleg acele informații prin care se identifică o persoană, cum ar fi nume, prenume (după caz denumire), adresă (sediu), telefon, adresa de e-mail, și care nu sunt disponibile catre public. Interesul nostru este de a proteja toate datele pe care utilizatorii ni le împărtășesc, de aceea, pentru securizarea informațiilor folosim practici internaționale și speciale de protecție a datelor. 


I. COLECTAREA INFORMATIILOR


In momentul completarii formularului pentru solicitarea unui sfat juridic, veti fi rugat sa furnizati informatii cu privire la nume,
prenume, telefon si e-mail. Noi vom folosi aceste informatii numai in urmatoarele scopuri:

- pentru a putea raspunde la solicitarile dumneavoastra;
- pentru a va putea anunta cu privire la noutatile aduse site-ului. 


II. CONFIDENTIALITATEA SI SECURITATEA DATELOR


Accesul la informatiile personale ale utilizatorilor este limitat numai la persoanele autorizate sa le foloseasca, in vederea efectuarii in bune conditii a serviciilor oferite. Toate datele sunt pastrate pe servere securizate, la care are acces numai un numar limitat de persoane. 


III. DEZVALUIREA INFORMATIILOR


“avocat-montenegro.ro” nu inchiriaza, vinde sau transmite informatiile personale ale utilizatorilor altor persoane sau situri. Dezvaluirea de date cu caracter personal se va face numai in cazul in care consideram ca este necesara o astfel dezvaluire pentru prevenirea sau investigarea potentialelor fraude, precum si in cazurile in care legea sau autoritatile cer dezvaluirea de astfel de informatii.

 
DEZVALUIREA DATELOR


Toate comentariile, informatiile, marturisirile sau materialele transmise de utilizatori prin intermediul “avocat-montenegro.ro” sunt proprietatea Cabinetului, acesta avand dreptul de a le folosi in orice maniera doreste, fara restrictii. Utilizatorul intelege ca nu va putea face responsabil Cabinetul pentru folosirea acestor materiale si nu va putea pretinde despagubiri rezultate din utilizarea de catre Cabinet a repsectivelor materialele.

LEGATURI


Consultatii Juridice poate furniza linkuri catre alte sit-uri sau resurse. Utilizatorii inteleg ca Termenii si Conditiile acestor sit-uri poate diferi de cele ale Cabinetului. Cabinetul nu va fi responsabil pentru pierderile sau pagubele cauzate de folosirea serviciilor altor furnizori, de aceea, inainte de utilizarea oricaror servicii care nu sunt asociate Cabinetului ,recomandam citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de utilizare a acestor servicii. 


INTRERUPEREA SERVICIULUI


Cabinetul isi rezerva dreptul exclusiv de a limita sau restrictiona, oricand, fara o prealabila avertizare, accesul utilizatorului la sit. In acest caz Termenii si conditiile nu vor mai fi aplicabile, prevederile cu privire la dezvaluirea datelor si limitarea responsabilitatii continuandu-si insa valabilitatea.

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR


Cabinetul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii de Utilizare, fara o avertizare prealabila, utilizatorul avand obligatia de a verifica periodic acest document. Continuarea folosirii serviciilor noastre dupa efectuarea modificarilor presupune acceptarea acestor modificari in totalitate.